loader

Lütfen bekleyin..

Yeni Yıldan Beklentiler

Hoşgeldin 2020

Yeni yıl diye yazılır, daha güzel bir yıl olsun diye okunur.Günler Haftalar derken vakit geçer ve bir yılın sonuna geliriz.Hepimizin yıl sonunda beklentileri artar.Yeni yıl farklı olacak daha güzel olmalı diye.Değişim kendi içimizde olmalıdır.Bunu Başarırsak ne yeni yılla ne de geçmiş yıllarla sorunumuz kalmaz.Zaman Kavramına da çok takılmadan akışına bırakırız herşeyi.Böylesi çok daha güzeldir.Bazen olmayan şeyleri zorlamak çok iyi gelmez insana.Elinizden gelen çabayı gösterdikten sonra birşey olmuyorsa olmaması daha hayırlıdır.Önemli olan elinizden gelen çabayı gösterip efor sarfetmek.

2020 de Kendine Bir Hedef Belirle

21/90 Kuralını Duydunuz mu?Bir şeyi 21 gün yaparsanız alışkanlığa 90 gün yaparsanız hayat tarzınıza dönüşüyor. Bunu mutlaka deneyin. Bu yöntemi deneyen kazanıyor.Kitap okuma alışkanlığınız mı yok 3-4 sayfa ile başlayın göreceksinizki bir zamandan sonra sürekli okuyorsunuz. Ders Çalışmakta zorlanıyor musunuz?Çalışmanıza uygun ortam yaratın.Düzenli masa  mis kokulu beyaz çiçek kolonyası tavsiyedir yada sevdiğiniz başka bir koku ve en sevdiğiniz objeniz masanızda olsun.Düzen Önemli İnsan Beyni Basit Şeyleri Seviyor.Başarılı olmak istediğimiz konular da da basite indirgemek önemli.Çalışma yöntemi de çok önemli.Yazarak Çalışma Çok etkili.Bol uygulama gereken bir konuda uzmanlaşmanız gerekiyorsa fazlaca pratik yapmalısınız.Buna olanak sağlayan ortamlarda bulunmalısınız.

Bu yıl kendinize yatırım yapın.Somut şeyler tükenip elimizde kalmazken kazandığımız bilgi birikim deneyim hayat boyu bize yön gösterip çok şey katacaktır.

Sevgiler.

 

 

Paylaş: